0

10 hasznos megelőző tipp a túlzott izzadáshoz

A legfontosabb, hogy orvoshoz kell fordulni, hogy kiderüljön a túlzott izzadás oka. Ha úgy gondolja, hogy a verejték kiválasztása meghaladja a normális határokat. Ezenkívül, ha izzadása zavar és bosszant, valamint zavarja a mindennapi élet tevékenységeit.

Kövesse az alábbi tippeket növekvő fontossági sorrendben a túlzott izzadás megelőzése érdekében.

Tennivalók a túlzott izzadás megelőzése érdekében
Módosítsa életmódját és étkezési szokásait. Adja hozzá a szükséges dolgokat, és távolítsa el a felesleges dolgokat a napi rutinból. Készítsen egyénileg kategorizált napi menetrendet vagy tennivalók listáját, hogy megmentse magát a túlterheléstől, a túlgondolkodástól, a stressztől és a szorongástól.
Kerülje a feszes jelmezeket, a gyenge minőségű gyapjút és a szintetikus szálakból varrott ruhákat, amelyek korlátozhatják a levegő átjutását a test felszínén, viszketést okozhatnak és kiválthatják a verejtékmirigyeket a túlzott kiválasztódás érdekében.
Tartson távolságot a forró hatású ételektől, és fogyasszon több hideg hatású ételt. Azonban ne fogyasszon túl sok sót és fűszert az ételéből. Hagyja figyelmen kívül a gyorsételeket, az üdítőket és a túl sok forró italt. Ezek az ételelemek stimulálják a gyomor-bél traktus szenzoros idegvégződését, ami ezt követően megkönnyíti a verejtékmirigyek reakcióját a túlzott izzadásra.
Erősítse étrendjét tej, joghurt, zabpehely, citrom, méz és zöld leveles zöldségek hozzáadásával, mivel ezek az antioxidánsok természetes forrásai, amelyek normális határok alatt szabályozzák a test hőmérsékletét.
Csak a szükséges gyógyszereket használja, és kerülje a fájdalomcsillapítók altatók és antibiotikumok felesleges használatát.
Mindig mondj nemet a kokainra, a nikotinra, a dohányzásra és az alkoholra. A napi szokása során tartózkodott a koffein hozzáadásától.
Továbbá tartózkodjon a poros és füstös környezettől. Maradjon nyugodt és hidratált maradjon.
Ezenkívül ne menjen mezítláb és mezítláb a napon. Mindig használjon árnyalatokat vagy fejvédőt, hogy megakadályozza magát a közvetlen napfény hatásának.
Tartsa magát rendben és tisztán, naponta legalább egyszer zuhanyozzon. Távolítsa el a nem kívánt szőrt, különösen az ágyékból, hónaljból és szeméremszőrzetből.
Kerülje az egyedi gyártmányú izzadásgátló és dezodorokat. Ezenkívül váltson természetes otthoni gyógymódokra a túlzott izzadás megelőzése és ellenőrzése érdekében. Ez a 10 legfontosabb megelőző tipp a túlzott izzadáshoz.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *