0

A bőr gyógyításának legjobb módjai természetes gyógymódokkal

Minden nap szenved a bőrünk. A leégés, pattanások vagy a bőr idő előtti öregedése nem tehet róla, de közvetlenül belebotlunk az ilyen bőrkárosító tényezőkbe. Ugyancsak nehéz gondoskodni a bőréről a mindent elsöprő éghajlatváltozással, az elkerülhetetlen zsíros ételekkel és egyebekkel. A kiterjedt bőrápolási rutinok sok időt igényelnek, olyan vegyi termékek használata, amelyek időnként sérült bőrt eredményeznek – ez is drága. Ebben az esetben a természetes gyógymódok általában működnek. Nemcsak könnyű megtalálni őket, hanem eredetük is jól ismert, ezáltal biztonságossá teszi őket. A természetes otthoni gyógymódok olyan nyers elemeket használnak, amelyek közvetlenül és könnyedén kezelik a problémát kisebb mellékhatásokkal. Tehát, hogy ellenintézkedéseket tegyek sérült bőrére, tíz rendkívüli és hatékony legjobb módot kínálok a bőr természetes gyógymódokkal történő gyógyítására, amelyek csodákat tesznek a bőrén!

 

1: Kókuszolaj
A kókuszdióolajat minden gyógyírnak tekintik, amelynek sokféle felhasználása van. Legyen szó élelemről, hajról vagy bőrápolásról, a kókuszolaj mindenki számára előnyös; megvédi bőrét a szennyeződéstől, a szennyezéstől és a kemény UV-sugaraktól, amelyek behatolnak a bőrébe és károsítják a bőrsejteket. A kókuszolaj kisimítja a bőrt, átláthatóbb megjelenést biztosít. Könnyedén eltávolítja a szárazságot és hidratálja a bőrt. A kókuszolaj tápláló savakat tartalmaz, amelyek természetesen hidratálják a bőrt.

2: Aloe Vera
Az aloe vera számos olyan felhasználással rendelkezik, amely előnyös a bőr és a haj számára. Széles körben ismert olyan gyógyszerekről, amelyek fenomenálisak a bőr gyógyítására. Az aloe vera kiválóan alkalmazható száraz bőrre, mivel gélje könnyedén felszívódik és hidratálja. Kezeli a pattanásokat és az égési sérüléseket is. Az aloe vera megakadályozza a ráncokat és kisimítja vonalait. Antibakteriális, amely elpusztítja a pattanásokat okozó mikroorganizmusokat. Az aloe vera előnyös, ha a bőrápolási rutinjában tartózkodik.

 

3: Drágám
A méz kétségtelenül hihetetlen elixír a bőr gyógymódjainál. Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és pattanásokkal varázsolja a bőrt, és halványítja a heges területeket. A nyers méz, ha közvetlenül alkalmazzák, mélyen hidratálja a bőrt, és megtisztítja a pórusokat is. Általában égési sérülések kezelésére is használják. A méz közvetlenül maszkként alkalmazható, amely a tényleges nedvesség kiszívását eredményezi. Hidratálni tudja a legszárazabb bőrt is. A méz, amely számos bőrápolási termék közös összetevője, természetesen ragyogó fényt kölcsönöz a bőrének.

4: Uborka
Az uborka antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megszabadulnak a sötét karikáktól, és megakadályozzák a szem körüli duzzanatot / duzzanatot. Levei enyhítik a pattanások hegeit és sötét foltjait a bőrén. Az uborka hűsítő hatással rendelkezik, amely csökkenti az irritációt, például kiütéseket és leégéseket. A C-vitamin birtokában az uborka új bőrsejteket generál, amelyek egészségesebbé és tisztábbá teszik a bőrét.

5: Tej
A tejnek gazdag bőrelőnyei vannak! A B6 és D vitamint tartalmazó tej új bőrsejteket termel és elkerüli a bőr öregedését. Hidratálja és gyógyítja a sérült bőrt. A nyers tej tisztává teszi a bőrt, halványabb barnulást és egyenetlen bőrszínt biztosít. A tej a pattanásokat is képes kezelni, és csillapítja az irritációt és a bőrpírt. A tej alaposan megtisztítja a bőrt, útközben megszabadul az elhalt sejtektől, és lágyítja a felületet. Antioxidánsokat tartalmaz, természetesen kiküszöböli a szervezet károsodását, egészségesebbé téve azt.

6: Rózsavíz
A rózsavizet ősi időktől kezdve szépségápolási termékként használják. Számos egészségügyi és bőrápolási előnye van, például csökkenti a pattanásokat és a bőrpírt, ragyogó arcszínt ad. A rózsaszirmok antioxidánsok, amelyek segítenek megvédeni a bőrt, és gyógyítják a hegeket és hatékonyan égnek. Öregedésgátló komponensekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a ráncokat és kisimítják a bőr vonalait. A rózsavíz tisztítószerként is használható, mivel óriási előnyökkel jár a bőr számára!

7: Argánolaj
Az argánolajat az argánfa magjából vonják ki. Ez az egyik híres otthoni gyógymód a bőrproblémák kezelésére. Gazdag zsírsavai miatt az argonolajat a kozmetikában népszerű módon használják, számos haj- és bőrelőnnyel jár. E-vitamint tartalmaz, amely nagyon előnyös a bőröd számára, mivel egészségesebbé teszi. Az E-vitamin antioxidánsként is működik, védi és helyreállítja a bőrt. Az argánolaj közvetlen alkalmazása hidratálja és csökkenti a bőr öregedésgátló hatásait.

8: Nyers burgonya
A burgonya fantasztikus sokféle célból, függetlenül attól, hogy eszik-e vagy jót tesz a bőrnek. A burgonyalé csökkenti a sötét karikákat és a puffadtságot. Használható a bőrön lévő sötét foltok csökkentésére és ragyogására. A burgonyát arra is használják, hogy megakadályozzák a viszketést. A nyers burgonyalé tisztítószerként használható, hogy megszabaduljon a bőr szennyeződéseitől.

9: Joghurt
A joghurt minden bőrproblémájára képes orvosolni! Ha arcmaszkként maszkként alkalmazzák, a joghurt fényes, fiatalos bőrt kölcsönöz. A B-vitaminokat tartalmazó joghurt valóban ragyogtatja és hidratálja a bőrt. Hidratálja száraz bőrét, és eltávolítja az elhalt hámsejteket és baktériumokat, amelyek pattanásokat és pattanásokat eredményeznek. A joghurt tejsavat tartalmaz, amely megakadályozza a bőrfertőzéseket. Kisimítja a határozott vonalakat, öregedésgátlóként is használják. A jobb és hatékonyabb eredmény elérése érdekében a joghurtot közvetlenül alkalmazhatjuk vagy összekeverhetjük más összetevőkkel (például citrommal).

 

10: Citrom
Ezek a kis sárga citrusfélék varázslatot tesznek a bőrödön. A citrom antibakteriális, amely hatékonyan képes kezelni mitesszereket, pattanásokat és pattanásokat. A citromban lévő citromsav csökkenti a foltos területeket, eltávolítja a sötét foltokat és felderíti a bőrt. A zsíros bőr jelentős probléma, és számos kezelést végez – egyesek teljes kudarcot eredményeznek. A citromlé alkalmazása sikeresen megszabadulhat a felesleges olajoktól a bőrön. Ezt a gyümölcsöt fel lehet használni a megrepedt ajkak gyógyítására is. A citromot általában barnás, egyenetlen bőrszín kezelésére használják.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az összetevők némelyike nem biztos, hogy megfelel a bőrtípusának, ezért ha ezen szerek bármelyike kellemetlenséget vagy irritációt okoz, azonnal öblítse le arcát hideg vízzel.

Remélem, hogy a Bőr természetes gyógymódok gyógyításának legjobb módjai gyógyítónak és gyümölcsözőnek találják a bőrkezelését. Mondja el nekünk, ha hasznosnak találja a fent felsoroltakat!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *