0

Fibroblast kezelés: Az öregedésmentes bőr, előnyei, eljárásai és kezelése

Először is, mindannyian tudjátok, hogy az öregedés elkerülhetetlen, folyamatos természetes folyamat, amely biztos fizikai jeleket vált ki. Ezenkívül az öregedő Isten mellett nagyon sok értelem adta az emberi elmét. Ezen intellektusok felhasználásával feltaláltuk a Fibroblast kezelés nevű esztétikus technikát. Nézzük át a cikket, hogy a legrelevánsabbat kapjuk belőle.

Mi a fibroblaszt kezelés vagy a plazma fibroblaszt terápia?

Alapvetően a fibroblaszt-kezelés egy konzervatív medico-kozmetikai kezelési technológia, amely az emberi kollagén és a protein-fibrin szintézisére szakosodott plazma fibroblaszt-sejteket használja fel. Ez a kollagén és fibrin figyelemre méltó a bőrfeszesítésben, a szövetek lábadozásában és a sebgyógyulásban is, ami a bőr helyreállítását idézi elő és visszanyeri rugalmasságát. (1) (2)

Mit mondanak a kutatási bizonyítékok a Fibroblast kezelési eljárásról?

A Fibroblast kezelés drága, de nem invazív esztétikai dermális eljárás, amely napról napra fokozott figyelmet kapott a modern világban.

Emellett azt állítja, hogy feszesebbé és fiatalabbá teszi a bőrt azáltal, hogy visszanyeri annak rugalmasságát, és elindítja az öregedési vonalakat, a pigmentációt és a ráncokat. Ezért a bőre fiatalabbnak, ragyogónak és okosabbnak tűnik.

Kutatási tanulmányok arra a következtetésre is jutottak, hogy a Fibroblast kezelés minimalizálhatja az öregedési folyamat hatásait, de nem tudja tartósan blokkolni vagy megállítani. (2)

Mik az előnyök?
A bőr a test legnagyobb szerve, ezért a Fibroblast kezelés új életet fúj belé. (3)

Először ráncmentes izzó bőrt kap.
Másodszor, érezheti a fiatal, friss bőr varázsát.
Harmadszor, visszanyeri bőrének puhaságát és rugalmasságát.
Ezenkívül a makulátlan semleges bőrről szóló álma csak ennek a folyamatnak köszönhetően valósulhat meg
Melyek a hátrányok?
A gyógyszereknek vannak bizonyos előnyei és mellékhatásai. Hasonlóképpen, a Fibroblast kezelés bizonyos előnyökkel és hátrányokkal is jár.

Időbe telik, amíg az eredmények megjelennek. Míg a legtöbb esetben a kívánt eredmények három hét múlva jelentkeznek.
Az eredmények nem minden jelölt esetében hasonlóak. Néhány jelölt elegendő eredményt érhet el, miután csak egyszer kezelik őket. Míg másoknak 2-3 eljárásra lehet szükségük a kívánt eredmények eléréséhez.
A duzzanat és a bőrpír a gyulladás két gyakori jele az eljárás után az összes jelölt között.
Enyhe hipo-pigmentáció
Enyhe hiper-pigmentáció
Epidermális (felületes bőrréteg) hámlás, bőrkéreg és hámlás (4)
Tollszerű eszközből és elektromos áramtermelő forrásból áll. Ezenkívül a Fibroblast toll nagyfrekvenciás áramimpulzusokat bocsát ki a bőr zárt területére, amelyek mikroszkopikus lyukakat vagy kisebb sérüléseket okoznak a bőr epidermális rétegében.

A szöveti fehérjék ezen mikrokárosodásos bontásai aztán újra egyesülnek, hogy a szövetek regenerálódását idézzék elő. Másrészt a jelenlegi modulált fibroblaszt sejtaktivitás elősegíti a szövetek összehangolását a sejtek összehúzódása és szigorítása révén. A fibroblaszt kezelés vagy a plazma fibroblaszt terápia más néven „Plasma Skin Resurfacing”. (5) (9)

 

Melyek az indikációk?
A Fibroblast kezelés konzervatív (nem műtéti) gyógyszer- kozmetikai, terápiás lehetőség különféle bőrgyógyászati ​​panaszok esetén.

Ráncok
Repedt bőrránc
Laza, törékeny bőr
Dermális öregedés
Akne hegek
Seborrheic Keratosis
Hiperpigmentáció
Fotófoltok vagy napelemes lentiginek
Szeplők
Melasma
Gyulladás utáni pigmentáció

Melyek az ellenjavallatok?
Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt ilyen típusú eljáráson megy keresztül. Sőt, az abszolút ellenjavallatok;

Fémes implantátumok
Pacemaker
Kardiovaszkuláris rendellenességek, beleértve a magas vérnyomást vagy a hipotenziót
Akut vérzés vagy haematoma
Terhes nők
Szoptató anya
Az elmúlt három évben rosszindulatú daganat és vagy kemoterápia következett.
autoimmun rendellenességek
A hipertrófiás bőrhegesedés vagy keloidképződés gyanús esete
Jobb a fibroblaszt kezelés, mint a botox kezelés az öregedésgátlás érdekében?
A Fibroblast kezelés a jobb megoldás, ha tartós hatásokat szeretne, mert a Plasma Fibroblast Therapy következetes esztétikai hatásokat eredményez; a Botox-kezelés által előállított esztétikához képest több mint három évig csak néhány hónapja maradhat fenn. Ezenkívül a jelöltek többségének csak az eljárás egy ciklusa szükséges. Másrészt a jelöltnek akár egy kezelési eljárás során is több injekcióra lehet szüksége.

Sőt, megbízhatóbb és precízebb, és nem okoz arckifejezést. (5)

 

Megállítja-e a Fibroblast kezelés a természetes öregedési folyamatot?
Általában lehetetlen azt gondolni, hogy a Fibroblast kezelés megállíthatja vagy megfordíthatja a természetes öregedési folyamat dermatológiai jeleit. A bőr öregedésének természetes folyamata azonban visszafordíthatatlan kopást okoz, amelyet mesterséges esztétikai eljárások nem képesek megállítani vagy visszaszorítani. (6)

Eltávolítja a Fibroblast kezelés a szemtáskákat?

A szemzsákok eltávolításával eltávolítja a felesleges zsírszöveteket és eltávolítja a mögöttes orbikuláris izmokat is. (7) (8)

A Fibroblast kezelés hegeket hagy maga után?
A legtöbb jelölt hegmentes marad az eljárás után, de néhány érzékeny bőrtípusú jelölt hegesedést kaphat a Plasma Fibroblast Pen mutatója miatt. Ez azonban 3-6 héten belül elmúlhat, amikor azonnali esztétikai hatásokat tapasztal. (9)

Mennyire biztonságos a fibroblaszt kezelés?
Ne aggódjon, és élvezze a Fibroblast kezelés esztétikus hatásait, és itt van a biztonságos és hatékony kezelésen, amely a következő:

Konzervatív (nem műtéti)
Nem invazív
Nem vérzéses
Nem gyulladásos
Azonnali eredmények
Korai gyógyulás
Nem nociceptív
Esztétikus

Következtetés
Ezért természetes módon csökken a kollagén rostok és a fibrin fehérje termelése az emberi testben 25 után, és ez a csökkenés felgyorsul a menopauza után (50 éves kor körül). A természetes öregedést nem lehetett megállítani vagy visszafordítani, de az esztétikus bőrgyógyászati ​​hatásokat előidéző ​​eljárásoknak köszönhetően, amelyek jelentős időre elfedhetik az öregedési jelek egy részét.

Végül ossza meg véleményét, ha zavarják az öregedés bőrével kapcsolatos jelei, vagy ha valaha átesett a Fibroblast kezelésen. Tehát ne felejtsen el legördülni a megjegyzések szakaszig.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *