0

Házi gyógymódok a tan eltávolításához a bőrről

Kétségtelen, hogy a nyár a szabadidő és az öröm ideje, és mindenki kijön játszani, úszni és kirándulni. De senki sem veszi észre, hogy az emberek csodálják, hogy a napfény alatt ülnek, hogy télen élvezhessék a napsugarakat, mert a tél esély arra, hogy a nap alá hajlandóbb legyen, mint a nyár. Ahogy a napsugarak felszívódnak a szervezetbe, hogy szintetizálják a D-vitamint, másrészt ezek is általában TAN BŐRT okoznak, ha nem tartják be az elővigyázatossági intézkedéseket.

1. TAN BŐR
A szabálytalan és aszimmetrikus hiper pigmentált bőrszín kiemelkedő területei a felesleges napsugárzás következményei. A barnát a test védekező vagy védő mechanizmusának is tekintik, amely megvédi a bőrt, a mögöttes fasciát és a lágy szöveteket a káros UV sugarak károsodásától.

2. KÜLÖNBÖZŐSÉG A BŐRTÁNCS ÉS A NAPÉPÜLÉS KÖZÖTT

Ezért a Skin Tan és a Sun Burn közvetlenül arányos egymással. A Skin Tan más néven Sun Tan, amely akkor fordul elő, amikor a nap UVB-sugárzása behatol a bőr dermiszének mélyebb rétegeibe.

Ezenkívül az UVB sugárzás serkenti a melanocitákat, hogy felgyorsítsa a melanin pigmenttermelést. A melanin tehát bőrbarnulást okoz.

A másik oldalon az UVA-sugárzás miatt a bőr felhámja megég a nap alatti túlzott expozíció miatt. A Sun Burn azonban bőrbarnuláshoz vezet.

3. TAN; A SZERETETT ÉS PROBLEMATIKUS
A cserzett bőr nemcsak a személyes viselkedést és tulajdonságokat tükrözi, hanem befolyásolja az egyén pszichéjét és érzelmeit is. Sőt, sok ember jól van abban, ahogy van. De mások érzékelik, hogy a Skin Tan zavaró és idegesítő.

4. 5 SEGÍTSÉGES TERMÉSZETES OTTHONI JOGORVOSLAT A TAN BŐR ELTÖRÉSÉHEZ

cserzett bőre lehet, akár munkája, szabadidős tevékenysége miatt, akár bármi más miatt, ami a napfénybe kerül. Kiváló inspiráló megoldásaink vannak a barnulás eltávolításának ezen akadályának leküzdésére is.

Citromlé és méz a barnás vonal eltávolításához

ÖSSZETEVŐK:
1 friss citrom

1-2 evőkanál méz

ALKALMAZÁSI TECHNIKA:
Először is tegyen egy kis üvegtálba lime-levet, és adjon hozzá mézet. Tegye a folyós pasztát a barnás vonalakra, és hagyja 30-40 percig. Ezután mossa le friss vízzel, és használjon hidratáló krémet.

ELŐNYÖK:
A méz természetes hidratáló, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Míg a citrom természetes hámlasztó, amely eltávolítja a barnulást az elhalt bőrről, fehérítő és tisztító tulajdonságokkal a cserzett bőrön.

ÓVINTÉZKEDÉS:
Legyen óvatos, ha bármilyen savvédő szerben ecetsavat tartalmaz. Mivel a helytelen és túlzott használat szárazságot, égő érzést és irritációt okozhat az érzékeny bőrtípusokon.

SODA ÉS ROSEWATER sütés cserzett bőrre

ÖSSZETEVŐK:
2 ek sütő szóda

Eredeti friss rózsavíz

ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS:
Kezdetben készítsen egy folyékony pasztát a sütőporból, hozzáadva a rózsavizet. Ezután alaposan keverje össze az összetevők összeolvadásával. Ezután vigye fel ezt a keveréket az érintett területekre, és hagyja 15-20 percig. Enyhén súrolja 2 percig az alkalmazott területeken, majd langyos vízzel öblítse le. Használjon hetente 2-3 alkalommal.

ELŐNYÖK:
A sütőszóda kiváló természetes bőrradír az elhalt cserzett bőr hámlasztására és eltávolítására. Ezenkívül antibakteriális, gombaellenes, tisztító és fehérítő szerként is használják. A szódabikarbóna hasznos a Burn Burn hűsítő hatásának előidézésében is, eltávolítja a pattanások hegeit, és lúgos jellege miatt kiegyensúlyozza a bőr PH-ját.

A rózsavíz antioxidáns, gyulladáscsökkentő és baktériumellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek elősegítik a sérült és cserzett bőrgyógyulási folyamatokat. Sőt, fenntartja a bőr semleges pH-ját. Ezenkívül a rózsavíz természetes képességgel rendelkezik az olaj ellenőrzésére.

ÓVINTÉZKEDÉS:
Koraszülési intézkedéseket kell követni, mivel ennek a gyógymódnak a cserzett bőrön történő túlmosása irritációt és bőrszínt okozhat.

Paradicsom és méz

ÖSSZETEVŐK:
1 friss és piros paradicsom

2 evőkanál méz

ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS:
Készítsen egy paradicsompürét úgy, hogy egy facsarógépben turmixolja, vagy készítsen belőle pasztát. Ezután adjunk hozzá mézet a paradicsompüréhez vagy paszthoz. Ezután pazarul vigye fel a bőrre, különös tekintettel a Tan bőrre. Hagyja 20-30 percig, majd mossa le hideg vízzel. Ezért ugyanazt az eljárást hetente kétszer meg kell ismételnie az azonnali eredmény érdekében.

 

ELŐNYÖK:
A paradicsom jó karotinoidforrás, amely nemcsak az ultraibolya sugárzás halálos hatásait alulértékeli. De fiatalítsa meg a bőrt is a Tan fokozatos csökkentésével.

ÓVINTÉZKEDÉS:
Az érzékeny és megfeszített bőrtípusoknak foltvizsgálatot kell végezniük, mielőtt a test központi részeire, beleértve az arcot is felviszik.

ALOE VERA GEL
ÖSSZETEVŐK:
1 Aloe Vera levél, ill

2-3 evőkanál Aloe Vera gél

ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS:
Szerezzen be egy tanúsított márka kész Aloe Geljét, vagy nem baj, ha van otthon Aloe Vera növénye, így kivonhatja a természetes Aloe Vera gélt, amelyben nincs szennyeződés. Az Aloe Vera gélbe hidratáló krémként is adhat mézet.

Vigye fel az Aloe Vera gélt a Tan Skin területeire. Várjon néhány percet. Feszültséget fog érezni a bőrön, amikor kiszárad. Alaposan öblítse le friss vízzel. Továbbá nem nagy baj, ha naponta használja ezt a gyógymódot.

ELŐNYÖK:
Ezért az Aloe Vera növényi formában lévő bőrgyógyászati ​​panaszok százainak természetes gyógymódjával, ellenszerével, egyenirányítójával és terápiájával vagyunk megáldva.

ÓVINTÉZKEDÉS:
Mindig végezzen tapasztesztet a bőrön bármilyen bőrápoló eszköz esetében; amikor először használja. Az Aloe Vera gél hűsítő tulajdonságokkal rendelkezik, hogy az érzékeny bőrön pattanást rontsa az első próbálkozáson. A későbbi próbálkozások alkalmával a kívánt hatásokat kiváltja, mivel a bőre használttá válik.

GRAMMALISZT ÉS TEJ
ÖSSZETEVŐK:
3-4 evőkanál gramm liszt

1/2 csésze nyers tej vagy sovány tej

ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS:
Keverje egyenletesen mindkét összetevőt, hogy folyós massza legyen. Vigye fel az érintett cserzett bőrfelületekre. Hagyja ülepedni, amíg teljesen megszárad. Ezután alaposan öblítse le vízzel, és szükség szerint alkalmazzon hidratáló krémet.

ELŐNYÖK:
A Gram Liszt természetes bozót és olajszabályozó szer. A bőrbarna megfordítható a Gram Liszt bőrfehérítő tulajdonságai miatt, hogy kiegyenlítse az egyenetlen bőrszínt.

A tejsav a tejben tisztítószerként működik, amely az elhalt hámsejtek eltávolításával tisztítja és fiatalítja a barnabőrt.

ÓVINTÉZKEDÉS:
A száraz bőrtípusnak krémtejet kell használnia ebben a gyógymódban a szárazság megelőzése érdekében.

KÖVETKEZTETÉS
Nyilvánvaló, hogy Isten rengeteg természetes otthoni gyógymódot ajándékozott meg nekünk a cserzett bőr gyógyítására. Tehát csukott szemmel próbálja ki a fenti gyógymódokat. Ezért a gyógymódok már az első alkalmazáskor is jó eredményeket hozhatnak.

Ne felejtsd el megosztani tapasztalataidat a megjegyzésekben.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *