0

Sovány lányok problémái

Bevezetés
Vékonynak lenni a sovány lányok világában nehéz lehet. Valójában közülük sokan negatív képet alkotnak magukról, mert úgy érzik, hogy nem tudnak kijönni a világ többi részével. Gyakran arról van szó, hogy túlságosan tudatosak vagyunk a külsőnkben, ami gyakran csalódást eredményez. Az ilyen negatív attitűdök, amelyek az ilyen típusú gondolkodási folyamatból és észlelésből fakadnak, nagyban megakadályozzák, hogy teljes potenciálunkat elérjük.

Tudnia kell, hogy ez a probléma nagy valószínűséggel sok dolog kombinációja, és meg kell küzdenie a helyzetekkel, amint előfordulnak; majd később foglalkozz velük. Azt is tudnia kell, hogy a zaklatás nem ér véget hamarosan, és ha véget ér, akkor sem fog hamarosan abbamaradni. Vékony barátaid úgy dönthetnek, hogy békén hagynak, mert úgy gondolják, hogy mindig felvesznek vagy megaláznak. Ez rossz ötlet, és ezt minden áron el kell kerülnie.

Problémák a sovány lányokkal
Íme néhány a leggyakoribb sovány lányproblémák közül: A sovány lányok önbecsülési problémákkal küzdhetnek, és nincs elég ok az ilyen bizonytalanságra. A súlyprobléma gyakori tettes, amely szerepet játszik a bizonytalanságukban. A bizalom hiánya, amely gyakran kíséri ezt a helyzetet, további akadályokat okoz a boldog és eredményes élet folytatásában.

A sovány lányok másik problémája a vékonysággal járó perfekcionizmus. Egyes sovány lányok elhihetik, hogy senki nem akarna pénzt költeni nem megfelelő ruhákra. Az ilyen gondolkodás problémája az, hogy még akkor is, ha talál egy remek kinézetű ruhát megfizethető áron; ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszene. Csak pazarolnák a pénzüket, bármennyire is jó. A testalkat fenntartása megfelelő fogyókúrával és testmozgással az egyetlen biztos módja annak, hogy javítsa kinézetét. Ebben a tekintetben további segítséget kaphat orvosának tanácsáról a fogyókúrával és a testmozgással kapcsolatban.

Rengeteg dolog történhet sokkal rosszabb emberrel, mint egy vékony lány, akit a barátai ugratnak, vagy az iskolában zaklatják. Képesnek kell lennie arra, hogy felismerje a figyelmeztető jeleket és szembeszálljon a zaklatóval, ha látja, hogy ez megtörténik. Jó ötlet napló vezetése és kitöltése a helyzet kialakulásakor; ez segít azonosítani a jeleket és létrehozni egy mintát. Ha sovány lány vagy és aggódsz más lányok általi ugratás miatt, sokféle forgatókönyv fordulhat elő. A helyzetek lehetnek fizikai, verbális, érzelmi vagy akár szexuális jellegűek. Általában ezek egyike lesz, vagy ezek kombinációja. A lányokat folyamatosan ugratják a súlyuk miatt, ami a sok sovány lányprobléma egyike.

Vékony lány divat
Manapság sok nőnek problémái vannak az alakjaival, és a diétázáson és a sovány lány divaton gondolkodnak, hogy ez a plusz méretű alak újra formába kerüljön. Legtöbben nem vagyunk olyan karcsúak, mint szeretnénk. Néhány lány kényelmetlenül érzi, hogy mások mit gondolhatnak az öltözködésről és a stílusról. Mindig nem kerülheti el mások bámulását és megjegyzését, ha plusz méretű ruhát visel. Kényelmetlen helyzetbe kerülni, főleg, ha csak rövid ideig viselsz vékony lányruhát.

Vékony lány lévén valószínűleg bizonytalannak érzi magát. A magabiztosan küzdő nőket mindig aggasztja, hogy mások mit gondolnak róluk. Lehet, hogy a végén mindig megpróbálják leplezni magukat, mert zavarban vannak abban, hogy kik is ők valójában. Amikor más emberek bámulnak rád, hajlamos vagy öntudatos lenni abban, hogy jól nézel ki vagy sem. Lehet, hogy nem érzi magabiztosnak, mert attól tart, hogy más emberek gúnyolódnak rajtad. Ha kényelmetlenül érzi magát új ruhája miatt, akkor komolyan fontolja meg, hogy valami mást próbáljon ki a közvélemény figyelembevétele nélkül.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *