Jogi nyilatkozat

Felelősség kizárása a zeejobsite webhelyről

Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van webhelyünk felelősségkorlátozásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben: A felelősség kizárását a Disclaimer Generator segítségével hoztuk létre.

A zeejobsite kizárása

A weboldalon található összes információt – https://zeejobsite.com/ – jóhiszeműen és csak általános tájékoztatás céljából tesszük közzé. A zeejobsite nem vállal garanciát ezen információk teljességével, megbízhatóságával és pontosságával kapcsolatban. Az ezen a weboldalon (zeejobsite) található információkkal kapcsolatos bármilyen intézkedés szigorúan saját felelősségére történik. A zeejobsite nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és / vagy károkért.

Webhelyünkről más webhelyeket is meglátogathat, ha az ilyen külső webhelyekre mutató hiperhivatkozásokat követi. Noha arra törekszünk, hogy csak minőségi linkeket nyújtsunk hasznos és etikus weboldalakra, nem ellenőrizhetjük ezeknek a webhelyeknek a tartalmát és jellegét. Ezek a más webhelyekre mutató linkek nem jelentenek javaslatot az ezeken a webhelyeken található összes tartalomra. A webhelytulajdonosok és a tartalom előzetes értesítés nélkül változhat, és előfordulhat, mielőtt lehetőségünk lenne eltávolítani egy linket, amely „rosszul” lett.

Felhívjuk figyelmét arra is, hogy amikor elhagyja weboldalunkat, más webhelyek eltérő adatvédelmi irányelvekkel és feltételekkel rendelkezhetnek, amelyekre mi nem vagyunk képesek. Mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatna, vagy bármilyen információt feltöltene, ellenőrizze ezeknek a webhelyeknek az adatvédelmi irányelveit, valamint azok “Általános Szerződési Feltételeit”. Adatvédelmi irányelveinket a Privacy Policy Generator hozta létre.

Beleegyezés

A weboldalunk használatával Ön hozzájárul a felelősség kizárásához és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Amennyiben frissítenénk, módosítanánk vagy bármilyen változtatást végrehajtanánk ebben a dokumentumban, ezeket a változásokat jól láthatóan ide tesszük.